Wij zijn Agna (links) en Sylvia (rechts).
We kennen elkaar al 7 jaar en hebben dezelfde missie. Moeders helpen een goede start te maken én baby’s  helpen een goede start te krijgen.
De geboorte van je kindje is een life event, zo ontzettend belangrijk voor jullie allebei.
Relax Mama is geboren uit onze gemeenschappelijke drive om mommy’s to be (én hun partners) te helpen vertrouwen te krijgen én te behouden tijdens te zwangerschap.
We geven tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat jij en jullie baby de beste start krijgen.

Een bevalling doe je niet zomaar over. Voorbereiding is KEY. Een mooie beval ervaring is niet een kwestie van geluk hebben.

Agna Overbeek Hypnobirthing

Agna Overbeek

Ik woon met Peter in Utrecht. Samen hebben we vier prachtige kinderen. Ik was 23 toen ik mijn eerste kindje kreeg. Haar zwangerschap heb ik zoveel geleerd over bevallen en heb ik me zowel mentaal als fysiek goed voorbereid. Inte werd binnen vier uur geboren in bad, de verloskundige was net op tijd. Dit was zo speciaal! Lotis en Tijmen werden ook thuis in bad geboren. Mijn vierde bevalling werd ingeleid in het ziekenhuis. De geboorte van Silvijn was, met name door mijn instelling (daarvan ben ik overtuigd) een hele goede ervaring.

Om me heen hoorde ik zoveel verhalen van vrouwen met een mindere ervaring dat ik mijn kennis en ervaring wilde delen om zo vrouwen te helpen. En met succes. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is fantastisch om moeders te helpen tijdens deze bijzondere periode.

Ik heb de HypnoBirthing -The Mongan Method- opleiding bij Marie Mongan gevolg en geef al 9 jaar cursussen. Mijn focus ligt het meest op regie houden tijdens je zwangerschap en bevalling. En op het zo mooi mogelijk ontmoeten van je lieve kindje.
Ik opende de eerste webshop in Nederland in het verkopen van geboortebaden.
Je kan mij alles vragen over bevallen in bad!

Sylvia de Groot

Met Alexander en onze drie kinderen woon ik in Usquert, een schattig dorpje in Noord Groningen. Na de bevalling van Lucy, mijn dochter, voelde ik me geleefd en ongelukkig. Zij huilde heel veel. Dat was een zware periode. Toen ik weer zwanger was voelde ik aan ALLES dat het anders kon. Door mij goed voor te bereiden is dat gelukt en had ik de geweldigste bevallingen – en meteen een goede band met mijn ontspannen babies.

Ik ben opgegroeid met yoga en gaf jaren zwangerschapsyoga. Ik weet nu dat je er daarmee niet komt tijdens je bevalling. Er is meer nodig. Kennis, durven staan voor wat je wilt, de juiste mensen om je heen verzamelen en Hollandse nuchterheid zijn ook van belang. De combinatie is superkrachtig en kan ik op je overbrengen.