Gratis Webinar

Van Angst naar Vertrouwen

Bevallen kan jij ook!

Dé Online Zwangerschapscursus op basis van Hypnobirtning & Mindfulness
(Nu niet afhaken hoor….zo zweverig is het écht niet)

Door: Sylvia de Groot. Gediplomeerd Hypnobirthing Practitioner, Mindfulness trainer en Yogadocente.

TESTIMONIALS

Bedankt voor de online cursus! Ik/wij vinden het heel fijn. (Mijn vriend heeft de laatste keer ook meegekeken en vond het ook heel nuttig) lekker praktisch en logisch. En goede tips waar je wat aan hebt en die je als zwangere zekerder maken. (Zoals; laat je lichaam het ritme bepalen. En de bevalling is eigenlijk maar een fractie van het geheel, dat het nuttig is om je ook op de dingen daarom heen te focussen) ik merk dat je in het reguliere circuit hier hele andere tips in krijgt, die je eigenlijk onzekerder maken.

Astrid

Wat een mooi pakket aan gedachten en inzichten heb je in deze online zwangerschapscursus voor ons verzameld. Ik loop nog achter op de laatste maar heb nu al zo veel gehad aan de inspirerende  woorden en suggesties. Niet alleen dat ik 6 weken ipv 4 weker voor de uitgerekende datum ga stoppen.. sinds vandaag heb ik ook het idee van zelfzorg gevolgd en mijn werk uren verminderd. De gedachte van “hoe wil ik me ’s avonds voelen??” heeft hier doorslag gegeven. En ook aan bonding met onze kleine uk heb ik veel gehad.. vaker bewust even de buik vast houden en naar binnen luisteren… en voelen! Zo mooi! Dankjewel!

Heike

Het vertrouwen in mezelf en een nieuwe verloskundige komt langzaam helemaal terug.

Liza

Mijn eerste bevalling was voor mij helaas traumatisch en daardoor was ik erg gespannen toen de tweede naderde. Sylvia heeft ons handvatten gegeven om relaxter in het proces te gaan staan, hoe het ook zou lopen. We hebben veel gepraat, gevoeld, ervaren, kregen meer informatie over hoe een bevalling werkt. Elke week deden we een ontspanningsoefening of meditaite en we werkten toe naar een mooie geboorte. En, dat elke bevalling, of het nou via de natuurlijke weg gaat of een keizersnede is, een geboorte is. Iets waarop je sowieso trots mag zijn. Een van de meest bijzondere momenten was een geleide ontspanning waarin ik mijn kind geboren zag worden en haar voor het eerst in mijn armen had, haar zag. Het was zo mooi, zo helend, vol vertrouwen. En het mooist: het klopte ook nog; ik herkende mijn dochter toen ze geboren werd: een mooi fijn meisje met donkere haartjes met kleine krulletjes, net als in de oefening! Het contact met Sylvia was erg fijn. Ze stuurde ontspanningsoefeningen die ik voor het slapengaan deed en ik mocht haar altijd contacten met vragen. Dit allemaal bij elkaar gaf mij veel vertrouwen en rust. En ik kon alles wat ging komen met meer ontspanning beleven. Lieve Syl, je bent een topper en voor altijd verbonden door deze bijzondere ervaring!

Arianne
Wat ik grappig vond is dat het, naast het leerzame, mijn blikveld ook weer verruimd heeft. Ik geef bij bedrijven cursussen. In mijn hoofd zat de overtuiging dat persoonlijk ‘beter’ dan online is. Het is dan wel leuk om te zien dat je online en het persoonlijke heel mooi samen weet te brengen. Ik had eigenlijk meer aan jouw cursus dan aan een fysieke zwangerschapscursus die ik gevolgd heb.
Anne

Ik was eerst wat huiverig voor het ‘online’ gebeuren. Ik ben daar nooit zo handige harrie in 🙂 en mis dan de interactie of zit weer iets op een andere manier te begrijpen. Achteraf valt me dat enorm mee, want dit werkt prima. Je brengt het ook heel prettig en duidelijk over. Dat vind ik echt heel knap. Dus een hele positieve ervaring van onze kant.

Joyce