Ben jij klaar voor de Bevalling?

Wat super leuk dat je meedoet met de gratis 5 daagse mini cursus: Ben jij klaar voor de bevalling?
In deze 5 dagen krijg je van mij iedere dag een mail met daarin het onderwerp van die dag. In de facebookgroep post ik iedere dag de bijbehorende opdracht.
Klik op de link naar de FacebookPagina en word lid om alle opdrachten te kunnen bekijken.
Vergeet niet alvast jezelf voor te stellen in de groep! Ben je zwanger van je eerste, je tweede, je derde kindje…wat kom je doen in deze groep…wat hoop je hier te vinden…leef je uit!

Wat kan je verwachten tijdens de 5 daagse…

  • Waar sta je nu?

  • Je angsten onder de loep nemen

  • Jouw geboorteteam

  • Fight or Flight?

  • Webinar op zaterdag 14 april

En dit is nog maar een fractie… in de facebookgroep zal ik deze dagen ook regelmatig actief zijn en je verder inspireren en motiveren om aan zelfonderzoek te doen. Want ja…als jij jezelf niet kent…hoe ga je dan je omgeving vertellen wat je nodig hebt tijdens de geboorte?
Ik verheug me erop om helemaal los te gaan van 10t/m 14 april! Ik sta te popelen om mijn kennis met je te delen. Op de laatste dag van de 5 daagse zal ik een webinar houden van 10:00 tot 11:00. Daarin kan je me nog meer vragen stellen en aan het einde van dit webinar doe ik je een geweldig aanbod!
Tot snel!
Liefs Sylvia